VIDEOKURSER

LÄR DIG GÖRA FILM FÖR SOCIALA

MEDIER

Har du ofta velat använda film i er organisation för att nå ut med ert budskap, men tycker att det är för dyrt? Jag ska berätta en hemlighet. de allra flesta filmer ni behöver skulle ni kunna göra själva efter bara några timmars utbildning och med en mycket rimlig investering i teknik. Ja, det är min övertygelse att vem som helst kan lära sig att göra snygga filmer att lägga upp på sociala medier, därför har jag skapat den här kursen!

Du behöver inte ha några förkunskaper om hur man gör film för att gå kursen. Vi använder oss av teknik som alla har tillgång till i form av mobilkameror och gratis program för redigering, och under dagen genomför vi övningar som snabbt kommer att ge dig de viktigaste verktygen för filmskapande.

Att lära sig att kommunicera med film är ett fantastiskt sätt att nå mål i yrkeslivet eller på ett personligt plan – vi ses!
 

 

Pontus Wikström

Kursledaren Pontus Wikström har jobbat med rörlig bild i 30 år med regi, filmfoto, redigering och manusskrivande. Uppdragsgivare har varit offentlig sektor och företag, men han har även skrivit och regisserat drama för SVT, samt skådespelat i filmer och TV-serier. Vid sidan av detta har han utbildat journalister i film, samt varit handledare på Luleå tekniska universitets utbildning i att skriva filmmanus.